Używamy cookies aby ułatwić korzystanie ze sklepu. Zgodnie z dyrektywą dotyczącą prywatności w sieci, musimy zapytać o Twoją zgodę na zapisywanie plików cookies. Dowiedz się więcej.
Szlachetna proweniencja, królewskie smaki, wytworna forma podania - dwie przekąski na bazie tuńczyka i tatara z łososia, a na dodatek pyszne pate z kaczych wątróbek. Nasza oryginalna patera rybnych przysmaków to początek rozkoszy dla podniebienia na każdą imprezę - przekonaj się, co na niej przygotowaliśmy.
Przekąski z ryby - eleganckie przystawki na przyjęcia
Patera „Smaki hrabiego Bonawentury” zawiera 30 porcji. Nasze przekąski z ryby podane w nieoczywistej formie to:
- Tramezzini z tuńczykiem i szczypiorkiem - drobne, włoskie kanapki, przygotowywane z miękkiego, bezskórkowego pieczywa, z przepysznym tuńczykiem i szczypiorkową posypką.
- Naleśniki z polentą, gravlax z łososia, serkiem szczypiorkowym i kaparami - wyrafinowana przekąska, w której łączymy delikatność ciasta naleśnikowego oraz polenty ze smakiem marynowanego łososia, serka szczypiorkowego i kaparów.
- Pasztet z kaczych wątróbek z konfiturą z czerwonej cebuli w kruchym cieście - wykwintna propozycja przekąski o aksamitnej konsystencji, doskonałej na eleganckie przyjęcia.
Catering rybne przekąski - sposób podania
Na jakich imprezach sprawdzi się nasza autorska patera? Na rybę w niecodziennej formie skuszą się goście uwielbiający smaki kuchni śródziemnomorskiej - jeśli planujesz zabawę tematyczną w tym stylu, będzie znakomitym uzupełnieniem deski serów i degustacji musujących win. Rybne przystawki świetnie komponują się też z białymi winami (Chardonnay, Sauvignon Blanc) które podkreślają subtelność smaków. Nasz catering rybny polecamy także jako bankietowe i koktajlowe finger food, w roli przekąsek na przyjęcia komunijne, wesela i jubileusze oraz jako stały element zimnego bufetu podczas eleganckich uroczystości.
Validate your login
Zaloguj się
Stwórz nowe konto